casa manel allotjament rural independent

:: Inici > Localització

Casa Manel està localitzada al poble de Reguard, nucli pertanyent al municipi de Senterada, província de Lleida (Pallars Jussà). Des de Tremp, capital del Pallars Jussà, s’ha d’agafar la carretera cap a Pobla de Segur, un cop allà s’agafa l’eix pirinenc (N-260) direcció Pont de Suert.

Passat el túnel d’Erinyà, es troba la cruïlla dels nuclis de Lluçà i Reguard, d’aquí fins al poble hi ha, aproximadament, un Km. i a l’entrada del poble ens trobem Casa Manel.
Reguard està situat sobre una penya amb unes vistes excepcionals, té una població de 3 persones que hi viuen tot l’any. Reguard es troba a tocar de la Vall Fosca on es pot gaudir de la natura fent excursions a peu, a cavall, o en tot terreny per un munt de rutes meravelloses. Pels més aventurers es poden practicar esports com el descens de barranc i l’escalada. Les pistes d’esquí més properes són Port-Aine i Boí-Taüll que es troben a una hora de cotxe, quan s’obrin les pistes d’esquí de Vall-Fosca-Interllacs, aquestes quedaran a un quart d’hora de cotxe (uns 16 Km.).
La pista d’accés a Reguard está recent asfaltada.Mostra un mapa més gran


IniciLocalitzacióFotografies de la casa
Panoràmiques exteriorsPreus i reservesEnllaços

Versión en Català